Tarih: Sal Şub 19, 2008 12:31 am Mesaj konusu:
kardeşim sofilik zaten elini eline aldığımız zaman başlar biz onunla tevbe ettik . ona intisap ettik onun için sadat bizim canımız onu üzecek hareketlerde bulunmak sofiliğe yakışmaz sadatlık öyle herkese verilmez gavs- ı zaman boşuna denmemiş . . . onun için onu üzmeyelim . . . ben duydum ki sadat eskiden çok gülermiş ama şimdi ben daha görmedim şimdi düşünsek acaba neden . . . sofiler ne yapıyo . . . kardeşim seni bi nebzede olsa içindeki şüpheyi birazda aydınlattıysam ne mutlu bana . . . _________________ Öyle bir Gülsün ki, solmayansın Sen.
Öyle bir Aşksın ki, bitmeyensin Sen,
Öyle bir Huzursun, yitmeyensin Sen,
Öyle bir Sevdasın, sönmeyensin Sen,
sigara konusunda bende sigaraya karşıyım ama miray kardeş fazlaca abartmış dedikleri doğru aslında ama bizim mübarekleri sorgulamak gibi bir haddimiz yok o yüzden miray kardeşim seyyide annelerin elinde bende sigara gördüm ama sen ne bilecen ki mübareklerin bir bildiği vardır ki içiyorlar ne bileyi açıkcası kendi adıma konuşmam gerekirse ben asla bu güne kadar mübareklerin yaptığı hiç birşeyi eleştiripte yargılamadın neyse selametle kardeşim allah yar ve yardımcın olsun inş. _________________ '' İnsanların en zavallıları kimlerdir? ''
'' ALLAH'a ulaştıran yolu bilmeyen ... Ve
kendisine böyle yol tarif edilmeyenler. ''
kurban tabiki herkez bu sigarayı bırakmak istiyor. Benim sofiliğim çok eski değil ama hiç sofininde bırakmak istemediğini duymadın.Bide olay şu yönüyle bakarsan kurban belki biraz daha tatmin olursun.Hiç birimiz bu kapıya alim olarak gelmedik (belkigelen vardır ben kendim için söylüyorum) yani çoğumuzun çeşitli alışkanlıkları vardı bunlara saymaya gerek sofiler saadatın tövbesini aldıktan ELHAMDÜLİLLAH bu aılşkanlık vazgeçiyorlar birtek sigaraları kalıyor kurban onuda bıraktırmaya çalışırsak kaybederiz sofileri kaybetmektense sigarasına tahammül etmemiz lazım onlar bişe yapmak istiyorsak dua edelim... biz istikametimze bakalım şüphesizki Gavsımız bizden daha iyi biliyor hakkını helal kurban _________________ Gençliğe güvenip vakit çok erken derken/Belki elveda bile diyemezsin giderken
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum