Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa  
 Home  •  SSS  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları   •  Kayıt  •  Profil  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Giriş
Welcome
ES-SELAMUN ALEYKUM MeNZiL ﷲMeNZiLiSTaN | DoSTuN SeSiﷲ |MeNZiL SoHBeTLeRi|MeNZiL HaTıRaLaRı|SaDaTı KiRaM|DoSTuN SeSi HOŞGELDİNİZ.

sofiler ve sıgara
Sayfaya git Önceki  1, 2

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa -> ...SORU VE CEVAPLAR...
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sancaktar31
• MoDeRaTöR
• MoDeRaTöR

MesajTarih: Sal Şub 19, 2008 12:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşim sofilik zaten elini eline aldığımız zaman başlar biz onunla tevbe ettik . ona intisap ettik onun için sadat bizim canımız onu üzecek hareketlerde bulunmak sofiliğe yakışmaz sadatlık öyle herkese verilmez gavs- ı zaman boşuna denmemiş . . . onun için onu üzmeyelim . . . ben duydum ki sadat eskiden çok gülermiş ama şimdi ben daha görmedim şimdi düşünsek acaba neden . . . sofiler ne yapıyo . . . kardeşim seni bi nebzede olsa içindeki şüpheyi birazda aydınlattıysam ne mutlu bana . . . Smile
Öyle bir Sevdasın, sönmeyensin Sen,

ya muhammed ...
Başa dön
ucar
• YeNi MeNZiLLi
• YeNi MeNZiLLi

MesajTarih: Cum Mar 14, 2008 12:16 pm    Mesaj konusu: SİGARA Alıntıyla Cevap Gönder

Miray yazmış:
Arkadaşlar sorumu yanıtlayacak kimse yok mu?

gül. gül. gül. gül. gül.
kurban allah razı olsun, hakkınız helal edin.
aşağıdaki linkte cevabınızı bulabilirsiniz... gül. gül. gül.

http://www.nasihatler.net/menzil-hikayeleri/sigara.html gül. gül. gül. gül. gül. gül. gül.

gül. gül. gül. gül. razi gül. gül. gül. gül. gül.
Başa dön
erken
• MeNZiL SeVDaLıSı
• MeNZiL SeVDaLıSı

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 12:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sigara konusunda bende sigaraya karşıyım ama miray kardeş fazlaca abartmış dedikleri doğru aslında ama bizim mübarekleri sorgulamak gibi bir haddimiz yok o yüzden miray kardeşim seyyide annelerin elinde bende sigara gördüm ama sen ne bilecen ki mübareklerin bir bildiği vardır ki içiyorlar ne bileyi açıkcası kendi adıma konuşmam gerekirse ben asla bu güne kadar mübareklerin yaptığı hiç birşeyi eleştiripte yargılamadın neyse selametle kardeşim allah yar ve yardımcın olsun inş.
Başa dön
son geminin yolcusu
• MeNZiL SeVDaLıSı
• MeNZiL SeVDaLıSı

MesajTarih: Cmt May 24, 2008 1:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kurban tabiki herkez bu sigarayı bırakmak istiyor. Benim sofiliğim çok eski değil ama hiç sofininde bırakmak istemediğini duymadın.Bide olay şu yönüyle bakarsan kurban belki biraz daha tatmin olursun.Hiç birimiz bu kapıya alim olarak gelmedik (belkigelen vardır ben kendim için söylüyorum) yani çoğumuzun çeşitli alışkanlıkları vardı bunlara saymaya gerek sofiler saadatın tövbesini aldıktan ELHAMDÜLİLLAH bu aılşkanlık vazgeçiyorlar birtek sigaraları kalıyor kurban onuda bıraktırmaya çalışırsak kaybederiz sofileri kaybetmektense sigarasına tahammül etmemiz lazım onlar bişe yapmak istiyorsak dua edelim... biz istikametimze bakalım şüphesizki Gavsımız bizden daha iyi biliyor hakkını helal kurban
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa -> ...SORU VE CEVAPLAR... Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
Sayfaya git Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Geçiş Yap:   
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest

Download our forum toolbar