Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa  
 Home  •  SSS  •  Arama  •  Üye Listesi  •  Kullanıcı Grupları   •  Kayıt  •  Profil  •  Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın  •  Giriş
Welcome
ES-SELAMUN ALEYKUM MeNZiL ﷲMeNZiLiSTaN | DoSTuN SeSiﷲ |MeNZiL SoHBeTLeRi|MeNZiL HaTıRaLaRı|SaDaTı KiRaM|DoSTuN SeSi HOŞGELDİNİZ.

GAVS mı dedi hav mı dedi kavgası

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa -> ...MeNZiLDeN HaTiRa..
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ensar44
• YeNi MeNZiLLi
• YeNi MeNZiLLi

MesajTarih: Pzr May 11, 2008 7:06 pm    Mesaj konusu: GAVS mı dedi hav mı dedi kavgası Alıntıyla Cevap Gönder

Babam çok eskiden münkirmiş .sonra sofi olmuş .Anneminde sofi olmasını çok istiyormuş ,elinden geleni yapıyormuş.dergahtaki sohbetleri kasete çekip evde anneme dinletiyomuşki oda sofi olsun diye..Bi gün yine teybe sohbet doldurmuş ama busefer bi feyz bir cezbe sofilerde ...Sofinin biride hızlı hızlı GAVS GAVS GAVS GAVS diye cezbelenmiş .evde kaseti anneme dinletice babam annem demişki
_ bey bu adam ne diyo . demiş gavs diyo .. annem
_ne gavsı hav diyo bunlar ne biçim müslüman ALLAH demiyolarda hav hav diyolar...(teyip çok kaliteli çekmemiş sesi .e sofide hızlı hızlı söyleyince ses yanlış anlaşılıyomuş .olacak olursa..Başlamışlar tartışmaya -GAVS dedi hav dedi GAVS dedi hav dedi.....
aradan bi zaman geçmiş.kafile kalkıyo annemide götürüyolar. menzile yaklaşınca bayan sofinin biri diyoki
-kurban menzile yaklaştık gözünüzü kapayıp kısa bi rabıta yapalım. Annemde kapatıyo .
Geliyolar menzil e. anneme -haydi sofi aç gözünü iniyoruz .diyolar .Annem
-valla ne yapıyosam gözüm açılmıyo .diyor.Mejbur ölece indiriyolar yardımla.sonra SEYDA KS. ni beklemeye başlıyolar .mubarek geçerken annem başlıyo bağırmaya..
-hav hav hav hav hav etraftakiler diyoki -oyy oyy bu nasıl insan ALLAH demiyoda havlıyo.kimide vardır hikmeti diyor...neyse SEYDA HZleri tam annemin önünden geçerken bu ulum ulum uluyo.
sonra kanter içinde kendine geliyo.sofiler diyoki -kurban sen niye öyle havladın seyda hz geçerken...
Ağlayarak -görmedinizmi dilim tutulmuştu konuşamıyodum ,simsiyah bir köpek olmuştum yalvardım seyda hz dua ettide insan oldum .. saatlerce ağlıyo tabi
eve dönünce babama anlatıyor ..babam -ŞİMDİ ANLADINMI O SOFİ CEZBELİYKEN GAVS MI DİYOMUŞ HAVMI?
-Bey gavs diyomuş gavs, hav diyen benim bunu iyi öğretti bana mubarekler.
sofilerine dil uzattırmıyolar evelALLAH .
EZ KURBANETTEBİMO BABOO CANN
Gelenler sende dirilsinler
(Şeyh sadi şirazi)
Başa dön
MeNZiLaSiGi18
ﷲ SiTe aDMiN ﷲ
ﷲ SiTe aDMiN ﷲ

MesajTarih: Pzr May 11, 2008 7:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Allah teala razı olsun kurbanım emeğine sağlık inşallah. mevlam bizleri bu kapının kıtmiri yapsın munkiri yapmasın inşallah..
• MeNZiL SeVDaLıSı

MesajTarih: Çrş May 14, 2008 11:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amiin kurban amin..
Allah razı olsun..
• MeNZiL SeVDaLıSı
• MeNZiL SeVDaLıSı

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 12:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALLAH razı olsun
• MeNZiL SeVDaLıSı
• MeNZiL SeVDaLıSı

MesajTarih: Cmt May 17, 2008 11:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

valla sofim çok güzeldi baya etkilendim aslında kurban annene verilen ders güzelde ben hep sofi kardeşleri kınayan kişilere inş. başınıza gelsin derim
onlarda bana küserler nedeni
sen bize bedduamı ediyosun die işe kurban böyle
zikreyleyince insan kendinden geçiyo ve rbbine ne kadar aşk ve sevgi duyuyorsa cevbenin dozuda bir o kadar artıyo rabbim hakkıyla zikredenlerdn eylesin kardeşim
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Menzil | islami Forum| Menzil Hatıraları| Menzil Sohbetleri| Menzil şiirleri| Sadatı Kiram| Forum Ana Sayfa -> ...MeNZiLDeN HaTiRa.. Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:   
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Community Chest

Download our forum toolbar